Szolgáltatások

Lehet szeretni vagy haragudni rá, de azt be kell látni, hogy a közösségi média -facebook, tiktok, instagram és sok más- az életünk része lett.

És mivel szinte mindenki használja, így NEKED, aki szálláshelyet vagy vendéglátó helyet üzemeltetsz, szinte korlátlan lehetőséget nyújt arra, hogy felhívd magadra a figyelmet.

Hogy kedvet csinálj ahhoz, hogy betérjenek Hozzád, vagy szobát foglaljanak Nálad.


TELTHÁZ? AKÁR EGÉSZ ÉVBEN??

NEM LEHETETLEN!!!


Sokaknak a napi munka és szervezés és egyéb teendők miatt már végképp nincs ereje/ kedve a neten jópofizni.

 

De a közösségi média napjainkban már NEM megkerülhető... már persze ha talpon szeretnél maradni..

Figyelem!

A honlap létezése önmagában nem csodaszer, még akkor sem, ha vérprofi szakember készítette és igazán gyönyörű és menő lett.

Ahogy a közösségi oldalak sem.

Főleg, ha feléjük se nézel.

 

Megnézted az összes utadba kerülő kisvállalkozásoknak szóló marketinges webinárt, -az ingyeneseket mindenképp, de lehet, hogy még a fizetőseket is. Talán még jegyzeteltél is, ötleteket gyűjtöttél és lendületet.

Aztán elhalt az egész, mert elfogyott a lendület vagy a kreativitás vagy nem hozta meg a várt eredményt. 

 

Feliratkoztál újabb és újabb hirlevelekre, talán még meg is nyitottad őket, de még így sem tudtad rávenni magad, hogy megvalósítsd a benne olvasottakat.

Vagy csak nagyon ritkán.

 

És az is lehet, hogy a zseniális marketing tippeket főleg internetes vállalkozásokra és nagyobb cégekre szabják, miközben neked esetleg csak egy kis vendégházad vagy hamburgereződ van egy pici faluban.

 


 JÓ HELYEN JÁRSZ, HA:

Szeretnél nagyobb forgalmat, de:

- úgy gondolod, hogy ez a posztolás, meg marketing dolog nem a te asztalod

- úgy gondolod, hogy jópofa a közösségi média - facebook, instagram, tiktok- világa, de nem a te vállalkozásodnak találták ki

- úgy gondolod, hogy szívesen posztolnál a vállalkozásodról a közösségi médiában, de ihlet és kreativitás az nem igazán megy, és nem tudod, mit kellene, hova és hogyan

- eddig csináltad, de nem sok sikerrel

- szívesen posztolnál a vállalkozásodról, de szeretnél támogatást, szeretnéd, ha valaki ,,fogná a kezed"

- szeretnél jelen lenni a közösségi médiában, szeretnél több látogatót, de egyáltalán nem akarsz foglalkozni az egésszel, inkább csinálja meg valaki helyetted